Aanstaande donderdag gaat er iets bijzonders gebeuren in Arnhem.
Samen met studievereniging Meesterlijk van de Han Pabo zijn wij al een lange tijd bezig met het voorbereiden van een actie, en aanstaande donderdag is het zover.
Op die dag zullen alle eerstejaars studenten van de Pabo in Arnhem mee worden genomen op een onderwijs expeditie. Ze gaan op bezoek bij onze collega’s van het Vierbeek college waar ze een vorm van onderwijs zullen zien die niet alledaags is, en ze zullen het gesprek aan gaan op het Kunstrijk in Arnhem met de meesters van Arnhem Meestert.
Waarom?
Om de studenten nog maar eens te laten zien hoe mooi ons vak is, hoe trots we zijn op ons beroep en hoe graag we dit willen uitdragen. Anderzijds is dit ook het moment voor de student om vragen te stellen aan de praktijk, om de praktijk te zien op het Vierbeek college en om samen met ons uit te dragen hoe mooi ons werk elke dag weer is.
De dag sluiten we gezamenlijk af in Stadsvilla Sonsbeek. Daar zullen we het verhaal van Thijs Goverde aan horen over zijn onderwijs. En zullen de Wethouder van de gemeente Arnhem en de Han Pabo directie nog het woord richten aan de studenten en aan ons. En zoals het hoort zal de dag afgesloten worden met een knallend feest van studievereniging Meesterlijk in de Stadsvilla!