Divers voor de klas – werkconferentie

maandag, 4 nov 2019

09:30 – 13:30

Meestert is blij om aan te kondigen dat we, samen met de landelijke organisatie van de Pabo’s (het LOBO), de werkgevers in het onderwijs (de PO-raad) en met steun van het Ministerie van OC&W een samenwerking aangaan.

Divers voor de klas! gaat de samenwerking heten en het doel is helder: Meer meesters voor de klas, meer diversiteit in het onderwijs.

De samenwerking en landelijke benadering is wat ons betreft een krachtige en duurzame aanpak van het diversiteitsvraagstuk en draagt bij aan het oplossen van het lerarentekort.

1e wapenfeit: een werkconferentie op maandag 4 november 2019 van 09.30u tot 12.30u – met afsluitende lunch tot 13.30u op de Christelijke Hogeschool in Ede.

Daar starten we de samenwerking in bijzijn van de Minister van Onderwijs en veel betrokkenen.

Via een officiële uitnodiging ontvang je later nog informatie over het programma. Je kunt zelf actief bijdragen aan inhoudelijke vraagstukken en kennis en ervaring uitwisselen met anderen. Uiteraard geven we ook toelichting op onze plannen en aanpak. Arnhem Meestert is 1 van de pitches die gaat presenteren!

Noteer vast de datum en we zien je graag in Ede!

Hoe dan?

We beseffen ons dat het een werkdag is. Het kon echt niet anders.

Mocht je onze hulp nodig hebben om bij je directeur of bestuur vrij te regelen, dan doen we dat graag!

Mocht je echt niet kunnen, dan houden we je betrokken bij het vervolg. Regionaal en lokaal zullen er in 2020 ook bijeenkomsten georganiseerd worden en acties opgezet.

Dit is ook een moment om alle meesters, actief of gewoon op een afstand betrokken, in de Meestert-app te bedanken: dankzij jullie is Meestert een beweging die serieus genomen wordt. Waar met bewondering gesproken wordt over de overmeester-acties, de samenwerking met studenten en vooral over de positieve uitstraling die we hebben.

Tot slot: wil je komen, dan moet je dat melden! diversvoordeklas@meestert.nl of via de app.

Meesterlijke Groet!

Edwin en Robert-Jan.

Evenementslocatie

Christelijke Hogeschool Ede – CHE
Oude Kerkweg 100
Ede

Kosten

GRATIS

Dagen
uren
Minuten
seconden