Meestert! Ivan op meer dan anderhalve meter

 

Een echte meester bleef bij een beetje loopneus, een schorre strot, lichte verhoging of een kater natuurlijk niet thuis. Je bent geen meester geworden om thuis te zitten. De huidige werkelijkheid gebiedt ons Meestert!’ s om anders te handelen, uiteraard. In het belang van de kinderen, je collega’s, ouders, jezelf en meer blijf je thuis met mogelijke Corona gerelateerde klachten. Om je te laten testen. In de tussentijd wacht je op een mogelijkheid om getest te worden. En zit je niet stil. Zoals Meestert! Ivan, een van de eerste broeders uit de Kop Meestert!

Een top-onderwijsassistent juf voor de groep en Meestert! Ivan op het Digibord vanaf thuis. Voor instructie, wellicht even voorlezen bij de lunch en meer. Twee ogen voor de klas en twee vanaf thuis.

Dat is van de nood een deugd maken. Helemaal als je ook nog op je beeldscherm kunt zien wat de kinderen doen qua resultaten. Want ook al zit je als Meestert! thuis te wachten op een testmogelijkheid, onderwijs gaat over leren, beter worden, verwonderen, lol maken en naar de Meester zwaaien als hij thuis moet zitten.

 

Meestert! Ivan maakt werk van zijn werk!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie