Welkom bij Rotterdam Meestert!

Rotterdam Meestert! De oorsprong van Meestert!, waar het allemaal begon in 2015. Geïnspireerd door de documentaire Schorem, waarin mannelijke kappers hun eigen lot in handen nemen door hun vak uit te dragen op een originele en inspirerende manier, toog Robert Jan naar de mannen van BOOR. Om samen met hen te werken aan hun vak, het imago van hun vak en de samenwerking met de opleidingen. Dit resulteerde in een trouwe groep Meestert!s die hun sporen al verdiend hebben en nog steeds verdienen.

Over-Meesteren

De term Over-Meesteren is in Rotterdam geboren. De Babylonschool werd Over-Meestert! in 2015. De juffen werden de klas uit gestuurd en iedere groep had die dag een meester. Het was een legendarische actie die op veel plekken gekopieerd is.

Beelden uit den ouden doosch: hier

MEER>>

Meester worden in de Regio Rotterdam

Er is een goede samenwerking met de Pabo’s (Hogeschool Rotterdam, InHolland en de Thomas More). We geven voorlichting en gastlessen aan studenten, organiseren meester-cafes en staan op open dagen.

Stage bij een Meester!

Belangrijk wapenfeit: op de Hogeschool Rotterdam loopt een pilot waar mannelijke studenten in hun stage tenminste 1 keer gekoppeld worden aan een meester. We weten uit ervaring hoe belangrijk het is om een keer stage te lopen bij een mannelijk rolmodel.

Wil je meer weten over Meester worden in Rotterdam?

Een mailtje naar info@meestert.nl is dan voldoende

 >>

Berichten regio Rotterdam