Meestert! Jacob zoekt een groep

Soms krijgen wij van Meestert! een soort van open sollicitatie die we gewoonweg niet mogen negeren. Nu doen we dat overigens nooit, negeren, we zijn liever gewoon duidelijk dan. Zoals nu ook.
 
Meestert! Jacob was gestart met de opleiding om Meestert! te worden, zij-instroom Meestert! En soms kom je er op zo’n reis achter dat je een andere route wellicht toch beter past. En dan mail je Meestert! Zoals Jacob dat deed, met een filmpje erbij, waarin hij de blues speelt en zingt. Hier te bekijken…….Meestert! Jacob zingt de blues
En hier wat meer informatie over deze Meestert! in den dop.
 
Hoi, beste Meestert!
 
Een leerkrachtondersteuner is toch ook een meester?
Dat komt dan goed uit, want……Ik zoek ingangen om snel weer in onderwijsland aan de slag te gaan als
leerkrachtondersteuner
Voor mij een perfect alternatief op dit moment.
Kunnen jullie mij helpen; hebben jullie wat ideeën voor mij?
 
Zelf verwacht ik dat diploma supersnel te kunnen halen (met vrijstellingen), want de meeste theorievakken van de PABO (inclusief Wiscat en beide LKT’s) heb ik gewoon gehaald.
Ik heb een Vwo-diploma, HBO-studie Conservatorium Jazztrompet afgerond, Klein Vaarbewijs I en
II en marifoondiploma).
Ik was trompettist, heb een strik om die mooie carrière gedaan (die is af), voor meer regelmaat en privéleven. Ik woon in Dordrecht. Getrouwd en wel.
 
Nou, ik zou het wel weten als ik dit lees. Wil je Jacob een kans geven, met hem in gesprek, heb je een baan of een plek? laat het ons weten, wij brengen je dan met hem in contact. info@meestert.nl
 
Meestert!, maakt werk van meer mannen het onderwijs in krijgen.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie